Port Nyembang Baru

Sunday, March 1, 2009

BAGAN DATOH

PBH akan buat trip ke bagan datoh nak memburu tarpon,haruan,bandang,kacang kuda n siakap. Sekali-sekala berubah angin lah pulak asik pb je boring jugak ye tak?heheeheh.

Sile kemukakan tarikh yang ngam n pade sesape yg nk join bleh la sms kat aku, tapi ujung minggu ni 7, 8 n 9hb aku xbleh la ek.nk gi ke genting bercuti tenangkan fikiran yg tgh berkecamuk huhuhu. Pade sesape yg free dlm minggu ni aku ingat nk gi jelajah tempat dulu dlm ari khamis ni 5hb 3.bang yus,jom join amcam?ada brann??
Untuk cadangan tarikh sesuai, sila klik COMMENT kat bwh ni. Letak lah tarikh yang kome rasa sesuai. Terima Kasih - MODERATOR

2 comments:

Authorized Writer said...

Ari khamis x bleh la.....ada keje dari pagi sampai petang. Sekarang aku dah jadi lecturer kat pusat giat untuk subjek Microsoft Office. Tiap ari khamis pagi sampai kul 5ptg....

Buat la ari rabu.....

AtiQul313 said...

haahahhaahha.
jom esok(selasa kite gi) nak?

Post a Comment

Galeri Tuan Banglo AtiQul

Ruang Iklan

Photobucket